De vastgoedmarkt evolueert vandaag razendsnel. Daarom is het belangrijker dan ooit geworden om bij de verkoop of verhuur van uw eigendom een beroep te doen op een professionele vastgoedmakelaar.

Immo Adrem is een ambitieus vastgoedkantoor in uw regio, met gedegen ervaring en kennis van de vastgoedmarkt. Wij staan garant voor een professionele en kwalitatieve dienstverlening. Uw dossier wordt steeds met de grootste zorg en inzet behandeld.

Immo Adrem bouwt op vertrouwen.

Onze kernregio is Groot-Dilbeek (waar onze zetel is gevestigd), doch onze actieradius omvat de hele westrand van Brussel, tot diep in het Pajottenland.

Wenst u meer informatie over het verkopen van uw eigendom via ons kantoor?
Of wenst u meer info over het verhuren van uw eigendom via ons kantoor?

Aangezien u waarschijnlijk niet elke dag een onroerend goed verkoopt of verhuurt, wensen wij U hierbij graag op een professionele, snelle en correcte manier verder te helpen. Op de contactpagina vindt u hiertoe enkele formulieren die u zonder veel moeite kan invullen. U kan ons natuurlijk ook steeds telefonisch of via mail bereiken voor meer informatie of een vrijblijvend persoonlijk onderhoud.

De laatste tijd zijn er nogal wat verplichtingen bijgekomen bij de verkoop van een pand. Wij zetten voor u alles op een rijtje!

U wenst een overzicht van onze promotiemiddelen?

Indien u met ons kantoor samenwerkt kan u rekenen op een unieke professionele aanpak, gebaseerd op gedegen ervaring, een persoonlijke samenwerking en een volledige begeleiding! Onze aanpak maakt het verschil!

Info@immo-adrem.be                            Deze website bij uw favorieten                            Gsm 0476/83.45.76     

© Immo-Adrem