Bij een verkoop via ons kantoor bieden wij u onder meer volgende diensten aan:

- Schatting: wij bepalen samen met u een correcte verkoopprijs voor uw goed, waarbij rekening wordt gehouden met alle relevante factoren in dat verband.

- Publiciteit: wij maken publiciteit in de voornaamste regionale bladen, via onze eigen website en op de bestbezochte vastgoedsites van het internet, zodat kandidaat-kopers zonder twijfel weten dat uw goed te koop staat.

- Databank: wij hebben een databank met de gegevens van kandidaten die op zoek zijn naar panden in de streek. Op geregelde tijdstippen ontvangen alle kandidaat-kopers een nieuwsbrief met onze panden.

- Kandidaat-kopers: wij maken een selectie uit de kandidaat-kopers, zodat de woning enkel wordt bezocht door kandidaten die echt geÔnteresseerd zijn.

- Bezoeken: wij staan altijd klaar om uw goed samen met de kandidaat-kopers te bezichtigen, ook in het weekend.

- Verkoopovereenkomst: wij zorgen voor het opstellen van de verkoopovereenkomst, dit volledig conform de meest actuele wettelijke bepalingen.

- Documenten: de laatste tijd zijn er nogal wat verplichtingen bijgekomen bij de verkoop van een pand. Wij zetten voor u alles op een rijtje!

- Zekerheid: wij zorgen ervoor dat een voorschot op de koopprijs wordt geblokkeerd bij de notaris.

- Verzekering: wij bieden u een verzekering aan voor mocht ťťn van de kopers overlijden tussen het ondertekenen van de compromis en de authentieke akte.

- Begeleiding: wij begeleiden u tot aan het ondertekenen van de authentieke akte bij de notaris.

- Commissieloon: onze standaardcommissie bij verkoop is vastgelegd op 2,85% inclusief btw, wat lager is dan de meeste van onze collega's. Ons commissieloon dient slechts te worden betaald nadat uw eigendom verkocht is. Als wij er niet zouden in slagen uw goed te verkopen, bent u ons helemaal geen kosten verschuldigd.

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende afspraak, aarzel dan geenszins ons te contacteren.

Info@immo-adrem.be                            Deze website bij uw favorieten                            Gsm 0476/83.45.76     

© Immo-Adrem